-
Plaats
-
Gepubliceerd op
Hoe ziet jou dag er uit?
- Controle van de kwaliteit van de geleverde voedingsmiddelen
- Verzorgen en bereiden van verschillende gerechten
- Mise en place
- Oog voor de correcte bewaring van de ingrediënten
- Naleven van de veiligheid en HACCP in de keuken
- Continu blijven vernieuwen en streven naar de perfecte service
Wat wordt van jou verwacht?
- Je hebt min. 3 jaar ervaring als Commis
- Je spreekt Nederlands, Frans of Engels
- Je bent serviceminded, stipt en flexibel
- Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer.
- Je bent stressbestendig
- Je hebt een verzorgd voorkomen
- Je handelt oplossingsgericht
- Je blinkt uit in een hands-on-mentaliteit.
Wat kunnen wij jou aanbieden?
- Een fantastische opportuniteit in een uniek hotel.
- Je werkt in een team dat streeft naar succes en plezier op de werkvloer.
- Je ontvangt een competitief salaris met diverse voordelen.
- Onmiddellijke opstart